Hoppa till innehåll
Kålrotsakademien – swedish Academy
På förfäders erfarenheter till gagn för framtida matupplevelser!
  • Kålrotsakademien
  • Maten och språket
  • Kålrot
    • Svenska kålrotssorter
    • Kålrotsprovning 2015
    • Några kålrotsfavoriter
    • Några kålrotsrecept
  • Kontakt
  • Ledamöter
    • Elisabeth Ögren
    • Johan Widing
    • Magnus Westling
    • Viktor Vesterberg
    • Jens Weibull
    • Anna K Sjögren
    • Paulina Rytkönen
    • Elin Rydström
    • Martin Ragnar
    • Titti Qvarnström
    • Inger Olausson
    • Hans Naess
    • Ann-Helen Meyer von Bremen
    • Karin Lidén
    • Matti Viking Leino
    • Per Eriksson
    • Katarina Ek-Nilsson
    • Mathias Dahlgren
  • Mer om akademien
  • Kålrotsakademiens Stora Pris
  • Andra akademier
  • ENGLISH

Månad: februari 2020

aktiviteter

NY BOK: ”Underbara Kålrötter” – Monografin du väntat på är här!

Publicerat på 2020-02-19 av admin

Äntligen är den här! Boken som är en hyllning till kålroten och dess mångfald. Följ med på en lärd resa om kålrotens uppkomst, kulturhistoria, odling, styckning...

Senaste inläggen

  • Nu inventerar vi kulturutbudet i livsmedelsbutiker runt om i landet
  • Pannkakans år!
  • 5-årig akademi firar med ny bok
  • NY BOK: ”Underbara Kålrötter” – Monografin du väntat på är här!
  • Kålrotsakademien gräver i språket

Senaste kommentarer

    Arkiv

    • oktober 2020
    • augusti 2020
    • april 2020
    • februari 2020
    • januari 2018

    Kategorier

    • aktiviteter
    • Uncategorized

    Meta

    • Logga in
    • Flöde för inlägg
    • Flöde för kommentarer
    • WordPress.org
    © 2021 Kålrotsakademien – swedish Academy
    Drivs med WordPress | Tema: Graphy av Themegraphy