Hoppa till innehåll
Kålrotsakademien – swedish Academy
På förfäders erfarenheter till gagn för framtida matupplevelser!
  • Kålrotsakademien
  • Kålrot
    • Svenska kålrotssorter
    • Kålrotsprovning 2015
    • Några kålrotsfavoriter
    • Några kålrotsrecept
  • Kålrotsakademiens Stora Pris
  • Tema 2021 – Bortglömda fiskar
  • Kulturmatkassen
  • Ledamöter
    • Elisabeth Ögren
    • Johan Widing
    • Magnus Westling
    • Viktor Vesterberg
    • Jens Weibull
    • Anna K Sjögren
    • Paulina Rytkönen
    • Elin Rydström
    • Martin Ragnar
    • Titti Qvarnström
    • Inger Olausson
    • Hans Naess
    • Ann-Helen Meyer von Bremen
    • Karin Lidén
    • Matti Viking Leino
    • Per Eriksson
    • Katarina Ek-Nilsson
    • Mathias Dahlgren
  • Mer om akademien
  • Andra akademier
  • Kontakt
  • ENGLISH

Månad: januari 2021

Uncategorized

Brist på kulturhistoria i matbutikerna – bara halva Kulturmatkassen fylld

Publicerat på 2021-01-28 av Anna K Sjögren

Kålrotsakademiens butiksinventering ”Kulturmatkassen” visar att det är ont om matvaror med kulturhistoria i affärerna och ingen butik kvalar in vare sig på guld...

Senaste inläggen

  • Brist på kulturhistoria i matbutikerna – bara halva Kulturmatkassen fylld
  • Nu inventerar vi kulturutbudet i livsmedelsbutiker runt om i landet
  • Pannkakans år!
  • 5-årig akademi firar med ny bok
  • NY BOK: ”Underbara Kålrötter” – Monografin du väntat på är här!

Senaste kommentarer

    Arkiv

    • januari 2021
    • oktober 2020
    • augusti 2020
    • april 2020
    • februari 2020
    • januari 2018

    Kategorier

    • aktiviteter
    • Uncategorized

    Meta

    • Logga in
    • Flöde för inlägg
    • Flöde för kommentarer
    • WordPress.org
    © 2021 Kålrotsakademien – swedish Academy
    Drivs med WordPress | Tema: Graphy av Themegraphy