Hoppa till innehåll
Kålrotsakademien – swedish Academy
På förfäders erfarenheter till gagn för framtida matupplevelser!
  • Kålrotsakademien
  • Blogg om matkultur
  • Kålrot
    • Svenska kålrotssorter
    • Kålrotsprovning 2015
    • Några kålrotsfavoriter
    • Några kålrotsrecept
  • Kålrotsakademiens Stora Pris
  • Tema 2021 – Bortglömda fiskar
  • Kulturmatkassen
  • Ledamöter
    • Mathias Dahlgren
    • Katarina Ek-Nilsson
    • Emanuel Eriksson
    • Per Eriksson
    • Hanh Huynh
    • Matti Viking Leino
    • Karin Lidén
    • Ann-Helen Meyer von Bremen
    • Hans Naess
    • Inger Olausson
    • Titti Qvarnström
    • Martin Ragnar
    • Elin Rydström
    • Paulina Rytkönen
    • Jens Weibull
    • Viktor Vesterberg
    • Magnus Westling
    • Elisabeth Ögren
  • Mer om akademien
  • Andra akademier
  • Kontakt
  • ENGLISH
  • Blogg om matkultur
  • Press

Månad: maj 2021

Press

Ny preses, sekreterare och nytt samtalsforum hos Kålrotsakademien

Publicerat på 2021-05-07 av Hans Naess

Ny preses, sekreterare och nytt samtalsforum hos Kålrotsakademien”Öppet hus hos Kålrotsakademien” är akademiens nya digitala samtalsforum. Här kommer det att di...

Senaste inläggen

  • Ny preses, sekreterare och nytt samtalsforum hos Kålrotsakademien
  • Brist på kulturhistoria i matbutikerna – bara halva Kulturmatkassen fylld
  • Nu inventerar vi kulturutbudet i livsmedelsbutiker runt om i landet
  • Pannkakans år!
  • 5-årig akademi firar med ny bok

Senaste kommentarer

    Arkiv

    • maj 2021
    • januari 2021
    • oktober 2020
    • augusti 2020
    • april 2020
    • februari 2020
    • januari 2018

    Kategorier

    • Blogg om matkultur
    • Händelser
    • Press

    Meta

    • Logga in
    • Flöde för inlägg
    • Flöde för kommentarer
    • WordPress.org
    © 2022 Kålrotsakademien – swedish Academy
    Drivs med WordPress | Tema: Graphy av Themegraphy